SİVAS / GEMEREK - Şehit Murat Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesi

0(346) 6244004
0(346) 6248186
Adres
SIZIR BELDESİ SUBAŞI MAH. M.AKİF CAD. ŞEHIT MURAT ŞAHIN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 24 GEMEREK / SİVAS
Vizyon
Çalışanlarımızın güleryüzlü ve hoşgörülü olduğu, öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda en iyi şekilde yetiştiği, çağdaş, demokratik kültürün egemen olduğu saygın ve güvenilir bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, ezberci değil anlayarak öğrenen, davranışlarının sorumluluğunu bilen, çevreye sahip çıkan, okuyan, sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, dürüst, çalışkan, milli ve evrensel değerlere sahip, özggüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmmektir.
Başarılar
2012 TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarıması Temel Fizik alanında Kayseri Bölge Birinciliği 2012 TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarıması Temel Fizik alanında Türkiye Final Elemelerinde Tevik Ödülü Yükseköğretim programlarına stratejik planımızda yer alan hedefler doğrultusunda yüzde 40-50 arasında yerlestirme 2014 Yılında Beyaz Bayrak Sertifikası 2014 Toplam Kalite Yönetimi Kurum Kategorisinde İl Birinciliği Erasmus Plus projeleri kapsamında Avusturya´nın Viyana Şehrinde İşbaşı Eğitimi Stajı Çeşitli yarışmalarda il dereceleri ve Türkiye dereceleri 2017 yılında 15 Temmuz Konulu şiir ve slogan yarışmalarında İl birinciliği, Türkiye İkinciliği ve İl İkinciliği 2017 Yılında Beslenme Dostu Okul Sertifikası alınmıştır.
Öğretim Şekli :Gündüz ve Normal
08.30-11.40 12.40-16.50
İngilizce- Almanca
Ulaşım
hafta içi pazartesi günü Sivas merkeze sabah 07.00 hareket, dönüs 14.00 Sivas otogar yanı köy garajından Kayseri her gün doğu garajından
ARPAÖZÜ, DENDİL, EŞİKLİ VE ÇAT KÖYLERİNDEN ÖĞRENCİ SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Sızır Beldesindedir. Ev kiraları 250-400 arasında değismektedir. Beldemizde PTT, Bankamatik, Market,Sağlık Ocağı bulunmaktadır. Beldemiz turistik anlamda yaylaları, selalesi ile bölgemizin en güzel yerlerinden biridir.
İl Merkezine 130 km İlçe Merkezine 22 km
2021 Yılında Taban 180 Tavan 325
%60- %70 (YILLARA GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR)
%60- %70 (YILLARA GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR)