SİVAS / GEMEREK - Şehit Murat Şahin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA DOÇ. DR. OAVUT SARITAŞ HOCAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Ock

Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması",  "İnsan ve Tabiat Temalı 'Zamanı Durduranlar' Fotoğraf Yarışması" ve "'Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik' Konulu Kısa Film Yarışması yapılacaktır. İlgilenen öğrencilerimiz detaylı bilgi almak için okul yönetimine başvurabilir.

Ock

SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 2. TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME SINAVI 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE 11 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 09.00'DA YAPILMIŞTIR.

SINAV SONUÇLARI SİVAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SİTESİ MİRAS PROJESİ ARAYÜZÜNDEN AÇIKLANACAKTIR.

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE GİRDİKLERİ 2. TAM KAPSAM DEĞERLENDİRME SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR.

BAŞÖĞRETMEN'İMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN FİKİRLERİ VE YILMAZ MÜCADELE AZMİYLE AÇTIĞI İSTİKLAL VE İSTİKBAL YOLUNDA ÜLKEMİZE HİZMET ETME ÜLKÜMÜZÜ YÜCELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ.

SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE...

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL YAPILAN ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER ARASINDA SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR.

ÖĞRENCİLERİMİZ FAZLI Ö. VE BURAK P. FİNAL MAÇI YAPMIŞLARDIR,

FAZLI Ö. MAÇI KAZANIP TURNUVA BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA VOLEYBOL TURNUVASI MAÇLARI BÜTÜN HEYECANIYLA VE ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİYLE DEVAM ETMEKTEDİR.

Ekm

HEDEF OKUYAN NESİL PROJESİ KAPSAMINDA 23 EKİM PAZARTESİ YAPILAN KİTAP OKUMA SAATİNDE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLE 100 SAYISINI OLUŞTURARAK KİTAP OKUMA SAATİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ MUSTAFA Ö. TARAFINDAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE AFET FARKINDALIK SEMİNERİ VERİLDİ.

EĞİTİM SONRASINDA YANGIN VE DEPREM TATBİKATI YAPILARAK ÖĞRENCİLERİLERİMİZİN AFETLERE KARŞI DAHA HAZIRLIKLI OLMASI SAĞLANDI.

Eyl

OKULUMUZ DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ ÖĞRETMENİMİZ MEHMET SEZEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.  ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI KANDİLLER DİLERİZ.

Eyl

Okulumuz Biyoloji Dersi Öğretmeni Zekiye Soytürk'ün ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programımız yapılmıştır.

AŞK İMİŞ HER NE VAR İSE ALEMDE, İLİM BİR KİL Ü KAL İMİŞ ANCAK

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ ŞİİR DİNLETİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. KATILIM GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE, KONUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız yapılan törenin ardından öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlanıldı.

May

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ HASAN AKSOYAK TARAFINDAN OKULUMUZA FORMA VE BASKETBOL TOPU HEDİYE EDİLMİŞTİR.

KENDİLERİNE VE SAYIN BÜLENT DEMİR'E TEŞEKKÜRLERİMİZLE..

Nis

İlçemiz genelinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Lise Erkekler kategorisinde öğrencilerimizden F. Özbey ve A. Sarıkaya okulumuzu temsil etmişlerdir.

Okulumuz turnuva İkincisi olmuştur.

Katılım sağlayarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

İlçemiz genelinde düzenlenen Voleybol Turnuvasında Lise Kızlar kategorisinde okulumuz katılım sağlamıştır.

Okulumuz öğrencileri oynadığı oyun ve gösterdiği centilmenlik ile gönüllerimizin şampiyonu olmuştur.

Katılım sağlayarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.